TAVOITTEEMME
Haluamme suojella ja kehittää perinteistä käsityötä.

TERVETULOA
verhoilutyöt.fi sivuilemme.
Toivomme, että löydätte yrityksemme eri palveluistamme Teille sopivan vaihtoehdon.
Verhoilutyöt Nordic Wolf on Kurikassa toimiva verhoilualan yritys, meidän päätuotteena on autojen ja huonekalusteiden uudelleen verhoilut, sekä puhdistus ja korjaustyöt.

Porsche 911 Carrera 2

Uus-rokokoo

Hei, olen Kaspar Raidlepp 28 v. Minä olen syntynyt Eestissä ja käynyt siellä Tallinnan Ehituskoulun, missä suoritin kaksoistutkinnon, lopputyönä huonekalusteiden entisöinti.

Vuonna 2006 pääsin Kurikan Ammattikoulun verhoilulinjalle opiskelemaan ja valmistuin sieltä 2010. Valmistumisen jälkeen minulle tarjottiin Kurikan Ammattikoulu Sedusta ammattiohjaajan ja opettajan virkaa. Aloitin työt Sedussa v. 2010.

Halusin toteuttaa ammattitaitoani laajemmin ja vuonna 2014 perustin oman verhoilualan yrityksen Nordic Wolfin. Asiakaskuntani on koko Suomi, mutta painottuu kuitenkin lähialueelle, koska alueellamme ei ole kovin suurta tarjontaa tältä alalta.

Yritystoiminnassa on ollut mielenkiintoista tehdä erikoisosaamista vaativia verhoiluun liittyviä töitä, niin autojen sisustamisen, kuin huonekalusteidenkin kohdalla.

Kurikka on hyvä paikka elää ja toimia yrittäjänä. Vuonna 2013 ostin Kurikasta paritalon, täällä on mukava ja turvallinen asua ja toimia.